Our clients were looking to update their main floor and wanted to have a more open and welcoming space that was more family-friendly.
All internal walls were removed with the exception of a half wall remaining at the front of the home which provides a bit of separation for the entrance and living room. A complaint about the original staircase was that it was dark.

As you can tell from the photo, the sun tunnel we installed provides an exceptional amount of light. The kitchen was replaced and provides an enormous amount of storage space and an island that is perfect for prepping and socializing. The built-in cabinets in the living room provide ample places to “declutter” or showcase. The custom drapery provides a soft elegance.

While there are four very distinct areas (entrance, living room, dining room and kitchen), all family members can interact while in a different “room”…which is exactly what our clients wanted.

Simply Sophisticated Home Renovation in Markham Ontario

Looking for an incredible home renovation project like these?

Contact Us Today